Loading...

Serviciile noastre /

Ai ajuns unde trebuie!

SERVICIILE NOASTRE

In functie de necesitatile si specificul fiecarei cereri va propunem cele mai optime solutii de transport rutier, astfel incat marfa dumneavoastra sa ajunga in timpul stabilit, la locul potrivit si in stare nealterata.


SERVICIILE NOASTRETRANPORT INTERN

LA TIMP, FARA INTARZIERI

Dispunem de o flota proprie de 16 camioane cu prelate alocate transportului rutier intern de marfa si o flota de peste 358 camioane subinchiriate ce efectueaza transport pe tot teritoriul Romaniei.

 
TRANSPORT INTERNATIONAL

SPUNE DESTINATIA

Dispunem de o flota proprie de 15 camioane cu temperatura controlata si regim ADR, 38 camioane cu prelate si peste 1650 camioane subinchiriate ce efectueaza transport pe tot teritoriul UE, UK, Republica Moldova si Elvetia.
LOGISTICA SI DEPOZITARE

LA LOC SIGUR

Dispunem de urmatoarele centre logistice proprii cu suprafete cuprinse intre 300 si 2000 mp in orasele: Bucuresti, Focsani, Bacau, Onesti, Iasi, Vaslui si Suceava.

 GASESTE TOATE INFORMATIILE INTR-UN SINGUR DOCUMENT

Downloadeaza brosura noastra

SERVICIILE NOASTRE

ALTE SERVICII CONEXEPOLITE DE ASIGURARE

Suntem agent asignat unuia dintre cei mare mari brokeri romani de asigurari si va putem pune la dispozitie orice tip de polita de asigurare solicitata.TRANSPORT MARITIM

Oferim solutii de transport maritim prin subcontractori, doar la cerere.TRANSPORT AERIAN

Oferim solutii de transport aerian prin subcontractori, doar la cerere.


EXPERTIZELE NOASTRE

Atat din motive de siguranta cat si din dorinta de a reduce considerabil costurile, atat ale noastre cat si ale partenerilor nostri, am organizat si organizam periodic pentru toti soferii din cadrul companiei Rise Spedition cursuri de conducere preventiva, defensiva si economica cat si cursuri de formare profesionala continuua pentru toata echipa din back office care este responsabila de buna desfasurare a activitatii de transport si expeditie.

INFORMATIA = SERIOZITATE

Majoritatea masinilor pe care vi le punem la dispozitie sunt dotate cu aparatura moderna de monitorizare si comunicare (Fleetboard / Scania Fleet Management), astfel incat coordonatorii de logistica din cadrul companiei Rise Spedition va pot oferi informatii rapide si precise atat despre pozitia cat si despre activitatea si programul masinilor 24/24, 7/7.

Certificate si premii

Compania Rise Spedition SRL a obtinut certificare ISO 9001:2008 si ISO 9001: 2015 privind managementul calitatii in oferirea serviciilor in domeniul “Activitati de transporturi rutiere de marfuri si casa de expeditie”.

Rise Spedition SRL se angajeaza sa ofere servicii care sa corespunda la cel mai inalt nivel, atat cerintelor de calitate cat si de siguranta ale clientilor nostri. Pentru a realiza acest lucru este esential ca atat transportul, cat si distributia si depozitarea produselor sa fie efectuate in concordanta cu asigurarea calitatii produselor, protectia mediului, sanatatea si securitatea personalului si consumatorilor.

FLOTA

Rise Spedition va pune la dispozitie urmatoarele mijloace de transport proprii:

  • Van-uri de 3,5 tone – 28 auto;
  • Camionete de 7,5 tone-15 auto;
  • Camioane standard prelate de 24 tone – 46 ansambluri;
  • Camioane standard prelate /ADR de 24 tone 12 ansambluri;
  • Camioane tip duba frigo de 22 tone – 4 ansambluri;
  • Camioane tip duba frigo/ ADR/Doubledeck de 22 tone- 13 ansambluri.