Loading...

Despre noi /

RISE SPEDITION

Despre noi

Asa cum va spuneam si pe prima pagina unde am facut cunostinta, suntem o companie cu actionariat privat 100% romanesc care are ca domeniu principal de activitate, transportul intern si international de marfa, in regim complet si grupaj.CONTACT

Mobil: +40 742 093 866
Fix/Fax: +40 (31) 438 16 04
Email: office@risespedition.roPROGRAM DE LUCRU

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata – Duminica: INCHISLOCATIA NOASTRA

Punct de lucru: Strada Oltetului, nr. 30, sector 2, cod postal 023818
Bucuresti, RomaniaVALORILE COMPANIEI


R I S E

Responsabilitatea, Inovatia, Seriozitatea si Echilibrul de care dam dovada ne ajuta sa evoluam permanent si sa ne dezvoltam business-ul intr-un ritm sanatos, minimizand totodata la maxim riscurile la suntem supusi, prin aplicarea unor strategii si mecanisme de functionare moderne si inovative.S P E D I T I O N

Adaugam prin Sustenabilitate, Promptitudine, Dorinta, Inteligenta, Tenacitate, Implicare, Onestitate si Neinfricare un plus de eficienta companiilor carora le furnizam servicii personalizate, insotite de consultanta si expertize tehnice, atingand rezultate mai bune din punct de vedere calitativ, precis masurabile si inchegand relatii de colaborare bazate pe incredere si respect.
KNOW – HOW

Inca de la infiintare ne-am impus prin profesionalism si competenta, furnizand cu consecventa clientilor nostri servicii de calitate. Facem posibil acest lucru prin vointa si dorinta de a ne imbunatati mereu cunostintele si competentele in domeniu, apeland la sisteme si traininguri de formare profesionala continua.PUTERE DE MUNCA

Transportul este cel mai dinamic si provocator domeniu economic in care se poate profesa la ora actuala. Sensibil, riscant, provocator, solicitant, dinamic, schimbator, transportul poate epuiza capacitatea de munca a unei persoane intr-o perioada foarte scurta. Pentru a avea succces si randament in acest domeniu trebuie sa detii o formula compusa din mai multe ingrediente printre care cele mai importante sunt: PASIUNEA SI PUTEREA DE MUNCA. Noi le AVEM si le transmitem mai departe!OAMENII

Atat la propriu cat si la figurat, oamenii sunt sufletul si motorul acestei companii. Reprezinta cea mai de pret VALOARE a noastra, in care investim timp, bani, atentie si suflet. In fiecare persoana din cadrul companiei veti regasi valorile principale enumerate in acronimul numelui societatii noastre, la fiecare in alta formula si consistenta, insa tocmai acest aspect ne completeaza si ne uneste, mentinandu-ne mereu IMPREUNA, o singura ECHIPA. Valoarea si evaluarea noastra se face prin EI!


RISE SPEDITION

REZULTATE IN CIFRE

01234,010123456789001234567

CLIENTI ACTIVI

012345,01230123456012345678

Furnizori activi


01012345,01234567801012345678

Contracte efectuate

0123,012345678900120123456,0101234567012345678

KM parcursi

POVESTEA SI EVOLUTIA NOASTRA

CINE SUNTEM

Infiintata in anul 2008 cu capital integral privat, RISE SPEDITION S.R.L. are ca domeniu principal de activitate transportul de marfuri in regim rutier international si national cu autovehicule proprii sau inchiriate. Totodata, compania este licentiata pentru intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale de marfuri si detine in portofoliu peste 4.100 de clienti activi si peste 5300 de firme de transport contractate, din diverse tari si locatii ale Europei, in asa fel incat orice destinatie poate fi considerata „langa casa”.

RISE SPEDITION S.R.L. este o companie de transport si expeditie de marfuri ce ofera servicii complexe, in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui client. Efectuam atat incarcari complete cat si in regim de grupaj in trafic intern si international, cu marfuri generale, agabaritice, ADR sau in regim de temperatura controlata.

VIZIUNEA SI MISIUNEA NOASTRA

Viziunea noastra este de a ne dezvolta continuu structura, calitatea si complexitatea serviciilor astfel incat pana la sfarsitul anului 2025 sa ajungem in top 5 companii de transport din Romania.

Razvan – Co-Fondator

Misiunea noastra este sa ne folosim constructiv si eficient, la capacitate maxima, forta cu care suntem inzestrati pentru a transforma acea constructie mentala pe care am elaborat-o in realitate.

Raluca – Co-Fondator


HAI SA FACEM CUNOSTINTA!

ECHIPA NOASTRA


Daca vrei in in echipa noastra trimite un CV la office@risespedition.roURMARESTE-NE PE RETELE DE SOCIALIZARE
Raluca Popa (Dan)

Co-Fondator & Director General

Pentru mine RISE reprezinta bucuria, implinirea si fericirea de a lucra alaturi de o echipa care impartaseste aceleasi valori, aceleasi vise si aceeasi nebunie, comune. Reprezinta mandria de a avea oameni de calitate si cu suflet in jur, cu care impreuna depasim limite si bariere, cladim si ne contruim VIITORUL zi de zi, asa cum ni-l dorim!

raluca.dan@risespedition.ro


Razvan Dan

Co-Fondator & Director Adjunct

Pentru mine RISE reprezinta TRECUTUL, PREZENTUL si VIITORUL, intr-un cuvant TOTUL!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

razvan@risespedition.roRaluca Ghena

Director Operational


raluca.ghena@risespedition.ro


Madalina Sirbu

Manager Departament Adminsitrativ


madalina.sirbu@risespedition.ro


Camelia Cretan

Operator Departament Administrativ


camelia.cretan@risespedition.roOlguta Dumitru

Operator Departament Administrativ


olguta.dumitru@risespedition.ro


Augustina Rizoiu

Operator Departament Administrativ


augustina.rizoiu@risespedition.ro