Transport Rutier

Rise Spedition ofera clientilor sai servicii complete de transport rutier de marfuri .Expeditii rutiere in regim de camion complet cu camioane inchise cu structura metalica sau cu prelate ce pot fi usor decopertabile, pentru tranpsporturi ce necesita decopertarea totala sau partiala a acestora cat si cu camioane mega cu inaltimi si latimi de 3000mm.
Transporturile si expeditiile de marfuri in sistme rutier se fac atat cu camioane complete cat si in grupaje, spre si din tarile Uniunii Europene cat si in tari precum Ucraina, Rep. Moldova, tarile din fosta Iugslavie,Turcia, etc..
Punem la dispozitie camioane atestate R.A.R. prevazute cu truse A.D.R. si asigurate C.M.R pentru transporturile de marfuri periculoase.
Efectuam atat grupaje cat si incarcari exclusive pe camioane de 20 to normale sau mega, pe camioane de 7,5 to ,3.5 to sau 1,5 to tip Sprinter. Pentru camioane de 20 to util avem cubaje cuprinse intre 90 m3 - 110 m3, pentru camioanele de 3.5 to util avem cubaje cuprinse intre 35 m3-50 m3, iar pentru camioanele de 1.5 to avem cubaje de la 11 m3 - 25 m3.