Despre noi

  Infiintata in anul 2008 cu capital integral privat, S.C. RISE SPEDITION S.R.L. are ca domeniu principal de activitate transportul de marfuri in regim rutier international si national cu autovehicule proprii sau inchiriate.

Totodata, compania este licentiata pentru intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale de marfuri si detine in portofoliu peste 300 de clienti activi si peste 500 de firme de transport contractate, din diverse tari si locatii ale Europei, in asa fel incat orice destinatie poate fi considerata ,,langa casa''. 

S.C. RISE SPEDITION S.R.L. este o companie de transport si expeditie de marfuri ce ofera servicii complexe, in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui client. Efectuam atat  incarcari complete cat si in regim de grupaj in trafic intern si international.
 

img00519-20111017-1823.jpg 

Ce viziune avem? 

Personalul operativ are pregatirea necesara pentru a putea comunica cu majoritatea tarilor europene si de a face fata oricarei situatii,fiind in permanenta legatura cu clientii si transportatorii. Viziunea noastra este de a ne dezvolta continuu structura, calitatea si complexitatea serviciilor astfel incat pana la sfarsitul anului 2020 sa ajungem in top 5
companii de transport din Romania.


 images.jpeg 

Ce misiune ne-am propus?  Inca de la infiintare, ne-am impus prin profesionalism si competenta, furnizand cu consecventa clientilor nostri, servicii de calitate, indreptandu-ne intotdeauna atentia catre nevoile acestora. Misiunea noastra este sa ne folosim constructiv si eficient, la capacitate maxima, forta cu care suntem inzestrati pentru a transforma acea constructie mentala pe care am elaborat-o, in realitate.
 

461580_372373879478270_1563022949_o.jpg 

Ce valori impartasim?

  Adaugam prin seriozitate, promptitudine si receptivitate, un plus de eficienta companiilor carora le furnizam servicii, oferindu-le astfel rezultate mai bune, precis masurabile si ii ajutam sa-si justifice increderea pe care ne-au acordat-o. Suntem o echipa tanara, plina de entuziasm, cu simt creativ foarte bine dezvoltat, in permanenta cautare de a obtine excelenta in tot ceea ce facem.  Responsabilitate si flexibilitatea de care dam dovada ne ajuta sa evoluam permanent si sa ne dezvoltam business-ul intr-un ritm sanatos, minimizand totodata la maxim riscurile la care suntem supusi, prin aplicarea unor strategii si tehnologii moderne si inovative.
 

  valori_scalata72px_d0.jpg  

Pregatire continua 

Atat din motive de siguranta cat si din dorinta de a reduce considerabil costurile atat ale noastre cat si ale partenerilor nostri am organizat pentru toti soferii cursuri de conducerepreventiva si economica, selectand foarte riguros colectivul acestora . 

 

capture1.jpgcapture.jpg